ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 


 

 

 

 Η SUPERNOVA είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην κατασκευή αξεσουάρ αυτοκινήτου.
 Η ιστορία της ξεκινά από το 1991 .
 Εδρεύει στο βιοτεχνικό πάρκο Λακκώματος Χαλκιδικής, 30 χλμ. από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.
 Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της 1830 τ.μ. παράγει κυρίως πατάκια αυτοκινήτου, στα οποία έχει υψηλή εξειδίκευση με μηχανήματα ρομποτικής τελευταίας τεχνολογίας. Παράγει ακόμη φαρμακεία, πλαίσια πινακίδων, ηλιοπροστασίες, σετ προστασίας πυρός αυτοκινήτου κ.λπ.
Είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα με κάθετη οργάνωση και ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών.
 Η SUPERNOVA έχει επίσης την τιμή να αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα κατ' αποκλειστικότητα μεγάλους οίκους του εξωτερικού, από Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, με προϊόντα αυτοκινήτου υψηλών προδιαγραφών και τεχνολογίας. Συμμετέχει ακόμη σε πολλές εκθέσεις του εξωτερικού βελτιώνοντας έτσι συνεχώς τον όγκο των εξαγωγών της. Ιδιαίτερα καινοτόμα στο πλαίσιο της αναβάθμισης των προϊόντων της, υπήρξε η είσοδος στον χώρο των συσσωρευτών Ι.Χ, φορτηγών και λοιπών οχημάτων. Συγκεκριμένα εισάγει μπαταρίες με υγρά κλειστού τύπου, προφορτισμένες στο εργοστάσιο κατασκευής τους εξαιρετικής ποιότητας, με ιδιαίτερα υψηλή αντοχή και διάρκεια, κατάλληλες για χρήση στις πιο απαιτητικές  καιρικές συνθήκες.
 Μεγαλύτερο πλεονέκτημα αποτελεί, το άψογο σέρβις και ο γρήγορος χρόνος παράδοσης των εμπορευμάτων , γεγονός που την καθιέρωσε στην αγορά, ως την πλέον συνεπή εταιρεία στο χώρο των αξεσουάρ αυτοκινήτου.
 Δεν σταματάμε όμως εκεί. Στοχεύοντας πάντα στην αναβάθμιση των υπηρεσιών και της ποιότητας , συνεχίζουμε πάντα να επενδύουμε σε τεχνογνωσία και τεχνολογία, με σκοπό να είμαστε πάντα έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας.

 

Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος Πανάκας
Γ. Διευθυντής

 
  
 

Πανάκα Αθηνά

SUPERNOVA

ΒΙ.ΠΕ. ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ
Τ.Κ.:63080
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Τηλ: ++30 23990 20300
Φαξ: ++30 23990 51621

E-mail:

info@thrasos.gr,
supernovabat@gmail.com